„Автомобилност“ на состанок со министерот Оливер Спасовски

„Автомобилност“ на состанок со министерот Оливер Спасовски

Министерот за внатрешни работи Оливер Спасовски денеска имаше работна средба со претставниците на невладината организација „Автомобилност“, Агрон Сулејман и Горан Антевски, на која се разговараше за начинот за подобрување на безбедноста во сообраќајот

Внатрешни камери

Внатрешни камери

» On Board, Dash Cam или најблизу до нашиот јазик внатрешните камери, од ден на ден стануваат сé попристапни и поквалитетни уреди за персонално снимање и меморирање на условите во кои се одвива сообраќајот