» , , ,
Не е до автомобилот, до возачот е… (видео)

Братска расправија

» Кога се во прашање перформансите, дилемата мануелен или автоматски менувач добива на жестина. И едните и другите заговорници сметаат дека се во право заради што никој нема да попушти и прашањето ќе добие соломонски одговор – не е до автомобилот, до возачот е. Истото го заклучи и BMW кога на пристаништето во Копер, Словенија, ги соочи M3 и M4 – првиот со мануелен а вториот со автоматски менувач. Повеќе за нив, прочитајте тука.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *