Tags: , , ,
Луд Mercedes од Австралија (видео)

Во Австралија светот се врти наопаку

» Не е дизел, ниту е автоматик, ама е Mercedes 280S од 1969 година со 7,0 литарски V8 мотор од Corvette со непозната сила.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *