Tags:
И ова го има!

Човековата глупост нема граници

» Таман кога ќе помислите дека сте виделе сé од човековата глупост, ќе се појави нешто ново, уште поимпресивно. Еден таков брилијантен пример е начинот на кој овој возач закрпил продупчена гума – со селотејп и шрафови зашрафени директно во неа. Но не успеал, барем не целосно – гумата и понатаму дишела и затоа отишол во сервис каде го овековечиле ова негово иновативно мајсторство.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *