Tags: , , ,
Mercedes Vision EQXX: Елон Маск ќе има главоболки (видео)

Револуција!

» Најавена уште при крајот на 2019-та, револуционерна електрична лимузина која со едно полнење на батериите поминува дури 1.000 километри место под неонските светла на Лас Вегас беше претставена дигитално, во духот на новите технологии што ги донесува. А Mercedes Vision EQXX како што е ознаката на овој концепт е преполн со нив, но да започнеме со видеото од неговата презентација.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *