Tags: , , ,
Cinefiat прикажува (видео)

Како изгледаа краш тестовите пред половина век?

» Ова видео прикажува битни моменти од историјата на автомобилите, поточно пионерските чекори во развојот на безбедноста на возила од пред повеќе од половина век. Во продукција е на историскиот центар на Fiat и во него ќе сретнеме познати протагонисти, меѓу кои и Фиќо. Изгледајте го, нема да зажалите – ние го сторивме тоа неколку пати и на италијанските инженери мора да им честитаме за ентузијазмот и иновативноста.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *