BMW X6M G-Power – 309 km/h (видео)

BMW X6M G-Power – 309 km/h (видео)

Громогласниот издув, свирењето на турбо компресорите и бучавата од воздухот е сé она што треба да се слушне од возило со 770 коњи – брзината треба да се доживее

Деца измислија начин како да го оддржуваат ветробранското стакло чисто со вода од дождовница

Деца измислија начин како да го оддржуваат ветробранското стакло чисто со вода од дождовница

Наместо да го бришеме дождот кој се цеди низ ветробранското стакло, зошто не би ја собрале водата за повторно да ја употребиме преку врадениот систем за прскање?