» ,
Не пиј додека возиш!

На планетава секакви нé има

» Сепак, тешко е да се поверува дека има и вакви, ама ете, камерата не лаже – го фатила на дело, во Сиднеј, ем како брзо вози, ем како во исто време шмрка нешто од телефонот што го држи во раката додека воланот му го препуштил на сопатникот! Полицијата детално ја испитала сликата и 21-годишникот на неа добил три пријави – за возење без соодветна контрола над возилото, за несовесно однесување во сообраќајот и, внимавајте, за употреба на мобилен телефон за време на возењето. Казната за брзо возење никој не ја споменува.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *