Bugatti Divo (видео)

Bugatti Divo (видео)

Две години беа потрошени за трансформација на Chiron во Divo, а предвидената количина од 40 примероци веднаш се распродаде по цени кои почнуваат од 5,4 милиони долари

McLaren Elva

McLaren Elva

Легендарниот Брус Мекларен во 1960 година го дизаjнираше Elva, имресивен спортски двосед без кров. По 60 години под истите ознаки дојде новата Elva