Tags:
Цените на сите горива станаа троцифрени

Понеделник е ден кога горивата поскапуваат

» Ако порано понеделник беше ден кога регулаторната комисија за енергетика ги објавуваше новите цени на горивата, тоа веќе не е – сега понеделник е ден кога горивата поскапуваат. А овој понеделник цените на сите горива станаа троцифрени и од ноќеска на полноќ ќе изнесуваат:

  • Еуросупер БС-95 – 110 денари
  • Еуросупер БС-98 – 112 денари
  • Еуродизел БС Д-Е V – 102 денари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *