Tags: , , , , , , , , , , , ,
Фасцинантно! (фото галерија, видео)

Галерија на челични фигури

» Не гледаат сите ѓубре во отпадот – група од педесетина вредни уметници од разни делови на светот се имаат собрано во местото Прушков недалеку од главниот град на Полска и од она што го нашле на локалниот авто-отпад го имаат креирано ова што го гледате. Во овие уникатни уметнички примероци може да препознаеме верни до перфекција копии на Mercedes 300 SL, Bugatti Veyron, Lamborghini Aventador, Maserati GranTurismo, Fiat 500 и други фигури, очигледно создадени со многу вештина и трпение. Погледнете ги фото галеријата и видеото сами уверете се.

коментари:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *