Tags: , ,
Кој, каде, како – никој не знае (видео)

Ај, ај, ај…

» Тешко на оние што знаат како треба да поминат! Рака на срце, секој возач на почетокот има проблем со снаоѓањето на кружен тек, ама ова што го гледаме остава без зборови…

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *