Tags: , ,
Денешниот ден во ретровизор <br/>2 август 2019 година (видео)

Непризнат рекорд

» На денешен ден 2019 година тест возачот на Bugatti Енди Волс со претпроизводствен примерок на Chiron Super Sport 300+ постигна максимална брзина од 490,484 km/h, односно 304,773 милји на час, од каде доаѓа бројката во ознаката на моделот. Иако оваа брзина не е призната како рекордна, неа досега не успеа да ја надмине ниту еден друг автомобил.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *