Tags:
Велигденска честитка од регулаторната комисија – горивата поскапуваат

Повеќе зелка а помалку месо во сармата – јагнешко секако одамна нема

» Регулаторната комисија за енергетика од денешната редовна седница ни испорача велигденска честитка во која ни порачува дека сармата сега е со повеќе зелка а помалку месо – јагнешко секако одамна нема. Но прашање е дали во иднина ќе имаме воопшто и сарма, бидејќи ни зелката не е евтина како последица на високите цени на горивата, кои кај бензинот се искачија на 84, а кај дизелот на 85,50 денари за литар. Барем до утре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *