Tags: , , , , ,
Volkswagen ID.5 – најубав од сите (3*видео)

Она вистинското

» Гледајќи го ID.5, изгледа дека другите електрични модели на Volkswagen се само вовед во она вистинското. Иако води директно потекло и има многу што заедничко со дизајнот на ID.4, тукушто претставениот SUV-купе има линии кои го прават најубав од сите. За да можете и сами да ги споредите, ви сервиравме видеа од сите три електрични модели на VW.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *