Tags: , ,
Peugeot 408 – нова класа автомобили (фото галерија)

Врел новитет од Peugeot

» Најавуван како неочекуван од секој агол, новиот Peugeot 408 ниту е SUV, ниту караван, ниту пак купе а најмалку хечбек – тој создава нова класа автомобили. Затоа и вреди пред да зборуваме за него, добро да го разгледаме – за тоа ви ја подготвивме оваа фото-галерија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *