Tags: , , ,
Mercedes EQS (3*видео)

Дојде и тој момент

» S-класата абдицираше и кралството на Mercedes го препушти на електричниот EQS. Но иако блиски роднини, тие имаат различни гени. Затоа и треба добро да се запознаеме со новиот владетел на тронот со трикрака ѕвезда.

коментари:

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *