Tags: , ,
Honda Civic, пет децении (гига фото-галерија)

Пријател на 11 генерации

» Пет децении не е малку. Но Honda можеби не мисли така – за нив петте децении на Civic се резултат на напорната работа и континуираното осовременување на Civic, кој како ретко кој друг автомобил за тоа време стига до 11 генерации. Да се потсетиме на нив со оваа мега фото-галерија што ни ја подготви Honda.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *