Tags: , , , ,
Ford Explorer EV – Ресетирање на присуството во Европа (2*видео + 59*фото)

Започнува нова ера за Ford во Европа

» Полека умирајќи ги еден по еден сегашните модели, Ford во Европа се подготвуваше за почеток на својата нова ера која ќе ја гради со германскиот партнер од Волфсбург. Прв кој ќе ја има задачата да ги разбие стереотипите ќе биде електричен SUV, кој иако ќе има познато име ќе нема ништо заедничко со моделот што сега го знаеме како Explorer. Тој всушност нема заедничко со ништо ниту од Ford ниту од Volkswagen од каде му е сé под кожата, со што јасно се става до знаење дека Ford го ресетира своето присуство во Европа. Како, погледнете во фотовидео галеријата што ни ја подготвија.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *