Tags: , , ,
BMW X7: Од голем поголем (2*видео, 174*фото)

Што ли наредно ќе ни сервира BMW?!

» Знаеме дека контроверзниот изглед продава подобро, исто така и дека BMW има историја, нова и стара, да провоцира со вакви нешта, ама не знаеме што ли наредно ќе ни сервираат Баварците. Дами и господа, ова е новиот X7.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *