Tags: , , ,
Audi се подготвува за премиера на Q8 e-Tron

Ново-стар електричен SUV

» Она што до сега го знаевме како e-Tron, од утре ќе стане Q8 e-Tron – заедно со освежувањето Audi реши да ја смени ознаката на својот прв електричен модел. Подготвен е за покажување во двете свои верзии – стандардната и спортската Sportback. За „новиот“ SUV под знамето на Audi во овој момент ништо не се знае, ниту пак објавените најавни фотографии нешто покажуваат. Затоа, ќе се стрпиме до утре.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *