BMW X6M G-Power – 309 km/h

BMW X6M G-Power – 309 km/h

Громогласниот издув, свирењето на турбо компресорите и бучавата од воздухот е сé она што треба да се слушне од возило со 770 коњи – брзината треба да се доживее