» , ,
Ви се верува ли дека оваа Honda Accord е стара 36 години? (видео)

190 km/h со автомобил со 115 KS и поминати 600.000 километри

» Тоа го може само Honda, ќе каже некој и ќе има право. Овој Accord е произведен во 1985 година, кога во техничките податоци било наведено дека има 115 KS и дека максималната брзина му изнесува – погодувате – токму 190 km/h. Освен годините, она по што се разликува од тогашната негова состојба е и поминатата километража – скоро 600.000 km. Секој натамошен коментар е излишен.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *