» , ,
Уште една Lada Niva – која ќе преживее сé? (видео)

Што мислите, која Lada Niva ќе преживее сé?

» Покрај двете веќе познати верзии на Lada Niva (обновената Travel и реименуваниот оригинал Legend), знаеме и за трета – концептот 4×4 Vision од кој сите очекувавме да настане наследникот на легендарниот теренец. Сé досега – во планот за ревитализација на Renault се споменува уште една Lada Niva. Што мислите, која од сите ќе преживее сé?

коментари

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *