Tags: , ,
45 години Lada Niva, 5 историски видеа

Теренецот кој ги издржа сите турбуленции

» Ништо не е вечно, но Lada Niva е близу до тоа – се произведува 45 години а ако ги прашаме нејзините 2,5 милиони купувачи може да издржи уште толку. Ова е од времето на нејзините почетоци.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *