Tags: ,
Циркус без пари: Полицијата запре автономен автомобил, а тој тргна да им бега! (видео)

Има ли кој да ги вклучи светлата?!

» Настан од Сан Франциско, снимен на видео. Приказната оди вака: На возило без вклучени светла кое стои на семафор му приоѓа полицаец и има што да види – во возилото нема никој. Се обидува да ја отвори врата, се враќа кон полицискиот автомобил, а запрениот – бега! Натаму, изгледајте сами.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by B-RadAbroad (@b.rad916)

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *