Tags:
Попусто се надевавме – цените на горивата останаа исти

Цените на горивата останаа исти

» Попусто се надевавме дека нешто ќе поевтини – регулаторната комисија за енергетика, очигледно зафатена со други главоболки, неделава реши да не ги менува цените на горивата. Така и понатаму, до наредниот понеделник кога цените на горивата кај нас повторно ќе се кројат, за литар еуросупер БС-95 ќе плаќаме по 73 денари, за литар БС-98 по 75 а за литар еуродизел БС Д-Е V по 64,50 денари.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *