Tags: , , , , , , , , , , , , , , , ,
Нови EuroNCAP одликаши, некои пак со четворка (7*видео)

Не е лесно да се биде одликаш

» Новата серија на стандардизираните EuroNCAP краш тестови покажа дека не е лесно да се биде одликаш – највисоката оценка ја освоија пет, а со четворка поминаа два нови модела. Петте ѕвездички се значајна награда за Alfa Romeo, Cupra, Kia и Mercedes чии Tonale, Born, Sportage, Citan и T-класа покажаа дека можат да се носат со предизвиците на безбедноста, додека пак тоа не им успеа на Toyota и BMW со Aygo X и i4 кои освоија по ѕвездичка помалку. Зошто и како, погледнете во видеата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *