Tags: ,
Како изгледа експлозија на неатестиран плински уред (видео)

Опасност која демне

» Ова видео, за жал, е совршен пример дека со инсталацијата за автоплин не смее да има импровизации – според полицијата таа на автомобилот што експлодира била изведена нестручно, во домашни услови и без никаква документација. Огромна среќа е што нема повредени бидејќи делови од автомобилот се пронајдени 60 метра подалеку.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *