Tags: , ,
Денешниот ден во ретровизор <br/>4 октомври 1990 година

Меѓугерманска соработка (видео)

» Mercedes 500E настана во блиска соработка со Porsche. Оваа перформансна лимузина имаше петлитарски V8 мотор со 326 KS и развиваше 260 km/h.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *