Tags: , , ,
Високооктанска V8 музика (видео)

Пуштете ги звучниците – Shelby Mustang GT350 го има најдобриот звук

» На Ferrari и сличните ретко кој може да им конкурира во било што, па и во звукот, ама и во цената. Ford Mustang е далеку поевтин, дури и неговата Shelby GT350 верзија, ама има звук кој може рамноправно да им парира. Пуштете и звучниците и ислушајте го видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *