Tags:
Автомобил се запали и тргна сам (видео)

Како на филм (видео)

» Огнот е голем непријател кој знае да изненади – случајните минувачи во Љубљана беа сведоци на необична сцена како на филм кога автомобил во пламен тргна сам да вози. Не стигна далеку, но отиде доволно да направи уште поголема штета – погледнете го видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *