AutoBest го прослави 20-годишното постоење со традиционалната Гала вечер

AutoBest го прослави 20-годишното постоење со традиционалната Гала вечер

♦ AutoBest објавува ново партнерство со VinFast
♦ Предизвикот EcoBest 2021 ќе се одржи на 5-7 ноември во Тераса, Шпанија
♦ Европската организација лансира AutoBest Think Tank предводен од легендарниот дизајнер Френк Стивенсон, новиот член на DesignBest Hall of Fame
♦ Д-р Герхард Кунчик станува нов претседател на AutoBest, имајќи го Петрос Суцис како нов потпретседател на жирито
♦ Илија Селиктар продолжува да служи за AutoBest како почесен претседател на жирито и како ко-основач на одборот

ФИНАЛИСТ – Автомобил на годината во Македонија 2021
»  

ФИНАЛИСТ – Автомобил на годината во Македонија 2021

Националниот избор за „Автомобил на годината во Македонија“ годинава се одржува по 26-ти пат. Согласно условите за учество во изборот, националното жири за 2021 година одбра осум возила кои влегуваат во финалето