Tags: , , ,
Mercedes-Maybach S-класа Haute Voiture (фото-галерија)

Високата мода на Mercedes

» Кога е Mercedes S-класа е во прашање сé е ексклузивно, а ако пак има суфикс Maybach тогаш е нешто навистина посебно. Но има и такви, особено во Дубаи, на кои сето ова им е малку. Токму за нив е подготвено специјалното Haute Voiture издание кое ќе ја претстави високата автомобилска мода во 150 примероци. Заедно со Haute Voiture S-класата, Mercedes лансираше и колекција торби од истите материјали кои се среќаваат во внатрешноста на овој специјален Maybach. Погледнете како изгледаат.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *