Tags: , , ,
BMW што менува боја (ново видео)

За на лето светла, за на зиме темна боја

» Во ова ново видео се објаснува технологијата која овозможува прототипот на iX кој BMW го покажа во Лас Вегас со еден притисок на копче за да ја смени бојата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *