» , ,
Турбо Спачек (видео)

Ентузијазмот не признава граници

» Љубовта на Британецот Алекс де Ври кон трките беше скоро исто толку голема како и кон неговиот Спачек, заради што се реши да преработи во уникатна машина – вгради мотор од BMW мотоцикл на кој му додаде Rotrex компресор, со кој извлече 154 KS. Што можат тие во суперлесната каросерија тешка само 660 килограми, покажува видеото.

 

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *