» , , ,
Зимски маки (видео)

Две грешки

» Кога коловозот е замрзнат, мора многу да се внимава, посебно ако треба да се спуштите на надолница. Најдобар совет е да не излегувајте од дома, ама ако морате или веќе сте излезени и треба да се вратите, не правете ги грешките што ги направи овој возач на Tesla Model 3 во Глазгов. Првата е што воопшто тргна да се спушта по замрзната надолница. Втората кога веќе тргна е што упорно притискаше на сопирачките – да возеше со минимална гас можеби ќе имаше шанси да управува со возилото, а вака…

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *