» , ,
Renault 4, 60 години (видео)

Симбол на поп-културата и цела една ера

» Беше деновите пред шеесет години кога Французите се подготвуваа за лансирање на Renault 4. По тој повод тие цела оваа 2021-ва ја посветија на него. Сега се потсетуваме на неговите филмски улоги.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *