» , ,
Браво маестро! (видео)

Како би изгледал Volvo 240 како SUV?

» Темата на овој напис би требало да биде успешноста на трансформацијата на култниот Volvo 240 во SUV, но таа едноставно е истисната од маестралната вештина на младиот и очигледно талентиран дизајнер како ја изведува. Затоа ви препорачуваме да одвоите десет минути од животот и да го погледнете ова видео – нема да зажалите!

 

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *