» , , ,
Škoda Rapid која самата себе си се вози на приколка (видео)

Може и вака!

» Велат сиромав човек, жив ѓавол. Велат и во право се – докази за тоа има многу, а најновиот доаѓа некаде од Русија, каде една оштетена Škoda Rapid е снимена како самата себе си се вози на приколка. Погледнете го видеото за да видите како.

Испрати коментар

Вашата е-мајл адреса нема да биде објавена. Задолжителните полиња се означени со *