Tags: , ,
45 години Lada Niva, 86 фотографии

Фотогеничен, секогаш и секаде

» Дел од фото-галеријата со која Lada нé потсети на 45-те години на Niva.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *