Tags:
Цената на дизелот во галоп

Уште два денари во плус

» Регулаторната комисија за енергетика повторно го поскапе дизелот, овој пат за два денари, додека цените на бензините не се менуваат. Овој пат ќе ве поштедиме од образложените зошто. Така, новите цени на горивата се:

  • еуросупер БС-95 – 88,50 денари за литар
  • еуросупер БС-98 – 91,00 денари за литар
  • еуродизел БС Д-Е V – 92,00 денари за литар

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *