Tags:
Старо, наново преработено за да изгледа како уште постаро (фото галерија)

Убава комбинација на фантазија и фанатичност

» Кога децениски ќе се врзете за вашето возило, кога не сакате да се одделите од него, кога имате начин да го вратите во неговата младост и кога за сето тоа имате доволно желба, време и пари, тогаш ќе се родат креации како овие. Без разлика кога и каде е одржан настанот, возилата изгледаат феноменално и, што е најважно, во нив е вградена несебична љубов на нивните сопственици.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *