Tags: , ,
Премиера во најава: Renault 4

Нов живот на легендата

» За две недели на салонот на автомобилите во Париз ќе биде претставен концептот на електрична реинкарнација на легендарниот Renault 4. Поминаа триесет години откако заврши неговото производство, но светот уште се сеќава на него. За новата генерација дизајнерите на Renault му вдахна модерен SUV-карактер. Французите засега се тајновити, така што ќе мора да го почекаме 17 октомври.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *