Tags: , , ,
Поли со бензин Mercedes од 145.000 евра и го запали! (видео)

Видео болно за гледање

» Од Русија пристигнува видео кое е болно за гледање – незадоволен од возилото, 20-годишниот рускиот блогер Михаил Литвин го поли со бензин својот Mercedes AMG GT 63 S 4door од 145.000 евра и го запали. Го купил лани во мај и оттогаш константно имал механички проблеми со него. Не можејќи повеќе да издржи да се расправа со сервисерите, после конфликтот што го имал со компанијата решил да го направи тоа што го направи.

коментари

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *