Tags: , , , ,
Ова е кабината на Mercedes EQS (видео)

Како на филм!

» Подготвувајќи го за пазарно лансирање година ипол, идниот EQS со право ќе го понесе епитетот на најлуксузна електрична лимузина и најдобар Mercedes, а веројатно и најдобар автомобил во светот. Доказ за тоа е неговата кабина преполна иновации, меѓу кои без здив највеќе остава заоблениот 56-инчен екран низ целата широчина на возилото. Како изгледа, погледнете во видеото.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *