Tags: , ,
Најцрниот Porsche 911 во светот (видео)

Црн како ѓавол

» Секој на свој начин сака да го привлече вниманието, но во овој случај еден јапонски тјунер како да го направи спротивното боејќи го Porsche 911 со специјална боја која впива 99,4 отсто од светлината, што значи дека автомобилот ноќе практично е невидлив, додека ак дење изгледа како од видео игра. Погледнете и сами уверете се!

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *