Tags: ,
Лада, од големите (2*видео)

Две Лади, два мотора, два управувача, еден автомобил…

» Зборовите како и многу други работи тука се вишок, затоа погледнете ги видеата.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *