Tags:
И Џејмс Бонд има свој празник (видео)

Денес е светски ден на Џејмс Бонд

» Легендата за тајниот агент се роди на 5 октомври 1962 година кога премиерно беше прикажан првиот филм, Др. Но. Така, овој датум стана ден кога се слави Џејмс Бонд и сé поврзано со него.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *