Tags:
Идиоти зад воланот има секаде (видео)

Треба ли нешто да се каже?!

» Не треба ништо, тоа што го покажува ова видео остава без зборови, а ако сепак нашите гласни жици произведат нешто артикулирано, нема никако да биде за јавно објавување. Погледнете и самите.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *